Biroul de credit-cum funcționează

Companie de împrumut

Biroul de credit-cum funcționează

Biroul de credit reprezintă o instituție care a fost creată în anul 2004 la inițiativa sectorului financiar, având ca membri 25 de bănci ca principali acționari. Această societate are rolul  de a colecta informații referitoare la creditele acordate persoanelor fizice.

Prima etapă prin care a trecut instituția a fost colectarea informațiilor negative despre debitori, precum restanțele acumulate la rambursarea creditelor, infracțiuni săvârșite în relația cu o bancă sau oferirea de informații false. Cea de-a doua etapă a fost colectarea de informații pozitive pe langă cele negative, precum date espre creditele pe care fiecare client le-a contractat. Mai târziu, societatea a introdus si scoringul, acesta reprezentând o notă finală a persoanei fizice prin care se estimează probabilitatea de plată în viitor a ratelor la timp.

În prezent în baza de date a Biroului de Credit se găsesc informații oferite atât de băncile acționare cât și de băncile sau instituțiile financiare care au rol de participanți. Accesul la această bază de date îl au doar societățile care furnizează informații.

Atunci când clienții solicită un împrumut, banca poate verifica ușor care este riscul de neplată în cazul clientului respectiv. Totodată, prin accesarea bazei de date sunt oferite informații referitoare și dacă solicitantul a mai avut restante în trecut sau dacă are credite în desfășurare.

Așadar, clienții care solicită un anumit tip de împrumut dar știu că au deja o pată pe raportul oferit de către Biroul de Credit trebuie să știe că situația nu este întotdeauna imposibilă. Băncile au obligația de a-și anunța cu minim 15 zile înainte clienții înainte de a-i raporta biroului de credit ca restanțieri. Cei înscriși în baza de date a instituției fără înștiințare pot solicita băncii ștergerea datelor. Astfel dacă banca respectivă nu și-a făcut datoria de a-și anunța la timp clienții cu privire acordarea de informații către Biroul de Credit, înregistrarea este considerată nulă. Au mai existat și situații în care solicitanților le-a fost oferit un împrumut chiar dacă aceștia au avut restanțe înregistrate în baza de date a Biroului de Credit, însă acestea au fost cazuri în care clienții au făcut dovada că neplata ratelor la timp a fost cauzată de alte motive decât cele financiare.

Doriți să faceți un împrumut însă nu sunteți sigur dacă acesta vă poate fi acordat? Tot ce ar trebui să faceți este să verificați care sunt datele referitoare la dumneavoastră în raportul existent în baza de date a Biroului de Credit. Fiecare persoană are dreptul de a obține informații cu privire la situația sa prin solicitarea unui raport anual gratuit, costul solicitărilor ulterioare fiind de 6 lei.

În cazul în care doriți să primiți raportul cu privire la situația proprie, trebuie sa adresați Biroului de Credit o cerere tip (un formular poate fi descărcat de aici-http://www.birouldecredit.ro/index_files/cerere_v6.pdf) datată și semnată, la care se anexează o copie după actul de identitate si dovada plății celor 6 lei (dacă este cazul).

Important de știut este și faptul că datele înregistrate se șterg automat la 4 ani de la raportarea făcută de bancă sau de la achitarea restanței. Astfel, chiar dacă restanța a fost achitată complet, neplata la timp a ratei de credit va putea fi vizibilă timp de 4 ani în cadrul Raportului de Credit. Însă, trebuie luat în considerare faptul că băncile nu sunt interesate doare de existența în trecut a unei abateri, ci și la valoarea restanței, la tipul de credit la care s-a înregistrat aceasta, dar și la numărul zilelor de întârziere.

Așadar, în cazul în care doriți să verificați care este situația dumneavoastră cu privire la informațiile deținute de Biroul de Credit sau dacă aveți posibilitatea de a primi un împrumut, nu ezitați să solicitați raportul anual!

12 comentarii la „Biroul de credit-cum funcționează”

 1. Buna,
  Numele meu este Marian Savic,
   Vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe cei care caută un împrumut aici.
   Am solicitat un împrumut de aproximativ 300 de milioane de la o femeie din Croația și am pierdut aproximativ 20 de milioane de euro fără a obține împrumutul,
   A fost menționat de două ori la două femei diferite în
  Statele Unite
   Încă nu am luat împrumutul meu, aproape că am murit, iar afacerea mea a fost distrusă în acest proces.
  Pentru Dumnezeu să fie gloria, în ianuarie 2017, m-am întâlnit cu un prieten care ma introdus la o împrumutător, doamna Ivana Luka, și ea mi-a ajutat să obțin un împrumut în compania împrumutului ei. După ce am depus o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, Împrumut în aproximativ o oră mai târziu, „DA” Am primit o avertizare de la banca mea că a existat un depozit în contul meu.
   .
   Doresc să folosesc această ocazie pentru a vă sfătui că există mulți escroci, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați repede un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Ivana Luka și o puteți contacta prin e-mail.
  Dacă aveți vreo îndoială. este
   Adevărat, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare.
  Mama este un creditor demn de încredere, ea ma ajutat când aveam nevoie, de aceea mărturisesc despre faptele ei bune
  Mulțumesc.

 2. Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoria sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail

  APLICAȚII DE DATE

  1) numele ………………………
  2) Țara …………………..
  3) Adresa ………………….
  4) Sexul ……………………
  5) starea civilă ………….
  6) Lucrul …………….
  7) Numărul de telefon ………..
  8) poziția la locul de muncă …..
  9) venit lunar ………………..
  10) împrumut total ………
  11) Durata creditului …..
  12) împrumut de destinație ………………
  13) Data nașterii ……………………

  Mulțumiri.

 3. OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT – SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail

  Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de a va ajuta sa obtineti serviciile pe care le meritati. Programul nostru este cel mai rapid mod de a obtine ceea ce aveti nevoie intr-o clipa. Reduceți-vă plățile pentru a ușura efortul pentru cheltuielile dvs. lunare. Obțineți flexibilitate cu care puteți utiliza pentru orice scop de la vacanțe, la educație, la achiziții unice. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail

  Oferim o gama larga de servicii financiare care include: Planificarea afacerii, Finante comerciale si de dezvoltare, Imobiliare si ipoteci, Imprumuturi de consolidare a datoriilor, Credite pentru afaceri, Imprumuturi private, Credite de refinantare la domiciliu cu dobanda redusa la 1.00% juridice. Obțineți cele mai bune pentru familia dvs. și propria casa de vis, precum și cu schema noastră generală de împrumut. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail

  OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT – SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE.

 4. Buna,
  Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. la tot personalul sau persoane, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar de urgență imediat sau de stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, credite personale, credite auto, credite de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mailde încredere.

 5. Buna tuturor,
  Numele meu este Marian Savic
  Mai întâi de toate apreciez sentimentul de securitate, pentru că am fost înșelat online aici înainte ca un prieten care a primit un împrumut să mă conecteze la Email

  După ce am trimis o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, în aproximativ o oră mai târziu, „DA” am fost sunat de banca mea că a existat un depozit în contul meu.

  Acestea sunt reale, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare
   compania este o companie bună, m-au ajutat când aveam nevoie de bani, de aceea mărturisesc despre faptele lor bune .. vă rog, atunci când obțineți în final împrumutul, asigurați-vă că îi informați pe oameni și despre munca bună a acestei companii , astfel încât să nu cadă victimă în mâinile oamenilor falsi și inimii, care se numesc ei înșiși creditori corporativi, în timp ce aceștia doar înșeală și măresc durerea în oameni.

 6. Buna,
  Sunt doamna Maria Heinze, creditor privat de împrumut, care vă oferă o oportunitate de împrumut pe viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile și aveți nevoie de un împrumut pentru a vă mări afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ceva mai mult? suntem aici pentru a pune capăt tuturor problemelor dvs. financiare. Acordăm bani persoanelor care au nevoie de ajutor financiar și celor care au nevoie de bani pentru a-și plăti facturile și pentru a investi în afaceri. rata dobânzii este de 2% și vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că putem oferi asistență fiabilă și benefică și că vom fi dispuși să vă oferim un împrumut. Deci, vă rugăm să ne contactați prin e-mail

 7. Buna,
  * Aveți finanțare proastă?
  * Căutați investiții sau împrumuturi personale?
  * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
  * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă

  Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
  „REGINA FINANCE” este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta,

  Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv

  -Business Împrumuturi
  -Împrumuturi ipotecare
  -Imprumuturi personale
  – Credite pentru studenți
    la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.

  1. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin

   APLICAREA DATELOR

   1) Denumirea ………………………
   2) Țara …………………..
   3) Adresa ………………….
   4) Sexul ……………………
   5) Starea civilă ………….
   6) Ocupația …………….
   7) Numărul de telefon ………..
   8) poziția în locul muncii …..
   9) venit lunar ………………..
   10) Suma împrumutului ………
   11) durata împrumutului …..
   12) Scopul împrumutului ………………
   13) Data nașterii ……………………

   Mulțumesc.

 8. O veste bună tuturor celor interesați de obținerea unui împrumut de capital și a altor forme de împrumut în diverse scopuri.
  Folosim platforma de publicitate online a companiei noastre „CAPITAL LOAN CENTER” pentru a anunța publicului larg că oferim împrumut companiilor private, persoanelor fizice, proprietarilor de afaceri e.t.c la o rată a dobânzii scăzută de 3,3%.

  AVERTIZAREA TOTI: Aveți grijă de creditorii de împrumut pe care îi alegeți să îi contactați pentru împrumut deoarece am înregistrat câteva cazuri de persoane înșelătoare de acei creditori falși și după ce ne-au contactat, statutul lor financiar sa schimbat și ei excelează în toate acestea au investit împrumutul pe care l-am împrumutat.

  Vino la biroul nostru astăzi sau ne puteți contacta prin e-mail

  Puteți obține următoarele împrumuturi de la noi;
  Capitalul de afaceri,
  Imprumut personal,
  împrumut de locuințe,
  Împrumut pentru plata datoriei,
  Împrumut educațional,
  Imprumutatul companiei private,
  Imprumut individual,
  E.t.c

  Contactați-ne astăzi și experimentați oportunitatea de schimbare a vieții financiare oferită de compania noastră. Fiți un martor al ofertelor noastre de astăzi, astfel încât să puteți informa pe alții care au nevoie de împrumut pentru a experimenta, de asemenea, libertatea financiară pe care o aveți.

 9. mesajul tauBună, acesta este domnul Morrison Hurley. Vreau să anunț publicului că oferim orice tip de împrumut publicului larg cu o rată a dobânzii de 2%. De la 2.000 de euro la 50.000.000 de euro. Împrumutul nostru este rapid și ușor și poate fi procesat în 24 de ore. Deci ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti datoria? Aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o oră? Aveți nevoie de un împrumut de afaceri sau de un împrumut personal? Contactați-ne acum și suntem dispuși să vă ajutăm.

  Morrison Hurley

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *