Credite non-bancare rapide

Credite non-bancare rapide

Credite non-bancare rapide

Instituțiile financiare nebancare (IFN) reprezintă anumite societăți care au rolul principal de a desfășura activități de creditare cu titlu profesional în anumite condiții impuse de lege. În funcție de scopul pentru care au fost create, IFN-urile pot desfașura activități de creditare precum: accordare de credite, leasing, asumare angajamente de finanțare, emitere de garanții, accordare de credite cu primire de bunuri de gaj, acordare de credite către asociații fără scop patrimonial sau alte forme de finanțare de natura creditului.

Numărul persoanelor care caută credite non-bancare a crescut tot mai mult în ultimul timp în special datorită faptului ca aceste instituții ofertante acceptă oferirea unui împrumut clientului chiar dacă acesta are restanțe în baza de date a Biroului de Credit.

Analizând anumite situații mai îndeaproape, încrederea pe care o au aceste instituții provine din faptul că riscurile asumate de acestea sunt minime, chiar dacă sumele împrumutate sunt mici deoarece creditele sunt acordate pe un interval scurt, iar dobânzile sunt crescute, aceste detalii contrabalansând „petele” existente în Raporturile de Credit ale solicitanților.

Dacă doriți să aplicați pentru astfel de împrumuturi, iată câteva dintre instituțiile emitente existente in România la ora actuală: IFN-Extra Finance – are ca principală ofertă pentru clienți creditul Extra Simplu; solicitarea poate fi realizată foarte ușor online iar actele necesare sunt buletinul si extrasul de cont care să dovedească faptul că veniturile clientului sunt suficiente pentru plata ulterioară a creditului solicitat. Ferratum este o altă societate care însă acordă până la 250 de lei la o primă colaborare, dar mai apoi suma poate crește; aceasta solicită o vârstă de minim 24 de ani si dovada ca persoana respectivă deține venituri.

La Viva Credit puteți apela online chiar dacă aveți un istoric negativ în ceea ce privește Biroul de Credit și puteți obține sume de până la 1000 de lei, iar la primul împrumut dobânda este 0. iCredit este o alta instituție care este dispusă să acorde credite fără să verifice Raportul de Credit al clientului, iar documentele necesare sunt iarăși o copie după actul de identitate si o adeverință care să ateste obținerea de venituri; ratele la iCredit se plătesc săptămânal.

Lista instituțiilor nebancare poate continua, România dispunând de o gamă largă și variată de astfel de societăți, însă principalele informații pe care trebuie să le rețineți din cele menționate anterior sunt: faptul că aveți nevoie doar de actul de identitate și de un act justificativ al venitului pentru a obține împrumutul rapid dorit, dar și faptul că gradul de îndatorare în cazul nerambusării creditului oferit poate fi foarte mare.

În cazul în care doriți alegerea unui împrumut rapid, sfatul specialiștilor este să vă gândiți bine înainte de a lua o astfel de decizie, pentru că, pe cât este de simplu să îl obțineți, pe atât de crescute sunt riscurile de a vă îndatora din ce în ce mai mult și de a fi nevoie să plătiți o sumă mult mai mare! De aceea, multe IFN-uri vă vin în autor cu un calculator de credite existent pe website-ul lor prin intermediul căruia puteți verifica dinainte dobânda practicată de instituția în cauză, alte costuri care v-ar putea interesa, dar și penalitățile care v-ar putea fi impuse în caz de neplată a ratelor.

3 comentarii la „Credite non-bancare rapide”

 1. Buna,
  * Aveți finanțare proastă?
  * Căutați investiții sau împrumuturi personale?
  * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile?
  * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă

  Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit.
  „REGINA FINANCE” este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta,

  Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv

  -Business Împrumuturi
  -Împrumuturi ipotecare
  -Imprumuturi personale
  – Credite pentru studenți
    la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *